Orez sălbatic cu cireșe

Orez sălbatic cu cireșe
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., orezul sălbatic cu cireșe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 410 de calorii , 15 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită orez, cireșe, pătrunjel cu frunze plate și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez sălbatic cu cireșe uscate , Orez sălbatic cu fistic și cireșe și Orez sălbatic cu cireșe uscate .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, adăugați bulionul, orezul sălbatic și sare și piper, după gust. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Acoperiți și fierbeți, amestecând din când în când, până când orezul este fraged și începe să se despartă, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți orice exces de lichid și adăugați cireșele, nucile și pătrunjelul. Gustați pentru condimente și ajustați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
3
Transferați orezul într-un bol de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista