Orez sălbatic cu cireșe
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., orezul sălbatic cu cireșe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 410 de calorii , 15 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită orez, cireșe, pătrunjel cu frunze plate și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez sălbatic cu cireșe uscate , Orez sălbatic cu fistic și cireșe și Orez sălbatic cu cireșe uscate .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, adăugați bulionul, orezul sălbatic și sare și piper, după gust. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Acoperiți și fierbeți, amestecând din când în când, până când orezul este fraged și începe să se despartă, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Scurgeți orice exces de lichid și adăugați cireșele, nucile și pătrunjelul. Gustați pentru condimente și ajustați dacă este necesar.
Transferați orezul într-un bol de servire și serviți.