Gust de rubarbă

Gust de rubarbă
Rhubarb Relish necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 13. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 179 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, ienibahar măcinat, scorțișoară măcinată și sare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Relish the Summer: Sweet and Spicy Corn Relish, Confession I JUST tried rhubarb... Strawberry Rhubarb Crumbles și Confession JUST MUST tryed rhubarb... Strawberry Rhubarb Crumbles.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele. Gatiti la foc mediu timp de 30 de minute sau pana se ingroasa, amestecand din cand in cand. Misto; depozitați la frigider. Relish este un condiment bun pentru carnea de pasăre, porc sau vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Păsări De CurtePăsări De Curte
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții13
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista