Salată rapidă de porumb

Salată rapidă de porumb
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană ? Salata de porumb rapidă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 49 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 de calorii , 2 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână porumb, dressing pentru salată ranch, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Salata de porumb rapidă , Salata de porumb rapidă colorată și Salata de porumb rapidă și pico Sunny's sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, combinați legumele; se amestecă în dressing. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista