Consum de carne de vită infuzată cu roșii și țelină, cu pufuri mici de Choux
Consumul de carne de vită infuzată cu roșii și țelină, cu pufuri mici de Choux, este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 250 de calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stocul de vițel, muschiul măcinat, garnitura: frunze de țelină și roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Pufuri De Patiserie Choux, Pufuri De Patiserie Choux, și Pate à Choux "produse de Patiserie Bufe" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile într-un castron mare până se spumează și adăugați coji de ouă. Separați separat roșiile și țelina într-un robot de bucătărie până se toacă grosier, apoi adăugați la albușuri.
Bateți în carne de vită, sare și boabe de piper.
Încălziți stocul de vițel, dacă este jeleu, într-o cratiță grea de 4 litri până când devine lichid, apoi amestecați amestecul de vită.
Se încălzește la foc moderat, amestecând și răzuind fundul în mod constant cu o lingură de lemn pentru a preveni lipirea albușului de ou, până când stocul ajunge la foc mic (acest lucru va dura aproximativ 20 de minute). Reduceți căldura și fierbeți ușor bulionul, fără a amesteca, până când toate impuritățile se ridică la suprafață și formează o crustă, iar bulionul de dedesubt este limpede, aproximativ 30 de minute.
Se toarnă bulionul cu crustă într-o sită mare căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie umezite așezate peste un castron mare și se lasă să se scurgă tot lichidul. (Dacă lichidul nu se scurge complet, atingeți marginea sitei în mod repetat cu o lingură de metal pentru a ajuta la scurgere.) Bulionul trebuie să fie complet clar; dacă nu este, repetați procedura cu prosoape de hârtie umezite curate. Aruncați solidele.
Înainte de servire, aduceți la fierbere consommulkormal și condimentați cu sare. Se toarnă în boluri și se acoperă cu profiterole și garnituri.