Cherry Breeze Martini

Cherry Breeze Martini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Cherry Breeze Martini. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vodcă de cireșe, gheață, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cherry Breeze Martini, Breeze Lemn Pui La Gratar-Bahama Breeze, și Cherry Oroblanco Martini.

Instrucțiuni

1
Umpleți un agitator de cocktail cu gheață; se toarnă vodca, sucul de afine și sucul de ananas peste gheață; se agită puternic; se strecoară într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista