Batini Negru

Batini Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Batini Black. Această rețetă servește 1 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 176 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mure și mentă, stropiți șampanie, vodcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați vodcă, curacao albastru, mure, sirop simplu și suc de grapefruit într-un agitator de martini și agitați puternic până când băutura devine un violet profund. Se strecoară într-un pahar de cocktail și se acoperă cu un strop de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
Elixir GElixir G
șampanieșampanie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
CuracaoCuracao
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2
Garnisiți cu o mure și o mentă în formă de liliac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista