Tăiați Martini cu Zmeură

Tăiați Martini cu Zmeură
Trim Raspberry Martini este o băutură care servește 1. O porție conține 206 calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și cumpărați un cocktail cu suc de afine cu conținut redus de calorii, limonadă cu calorii reduse, vodcă cu zmeură și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 9%. Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Martini cu ciocolată și zmeură, Martini cu ciocolată și zmeură și Martini fizz.

Instrucțiuni

1
Turnați vodca, triple sec, sucul de afine și limonada într-un shaker de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară într-un pahar de martini răcit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
LimonadăLimonadă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista