Supă De Nuntă Italiană

Supă De Nuntă Italiană
Partidul supa de nunta Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 236 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de spanac, pesmet, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați bulionul de pui, spanacul, ceapa, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MorcovMorcov
SpanacSpanac
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă bine și se lasă să se fierbe.
3
Într-un castron mare separat, combinați carnea de vită măcinată, pesmetul și oul și amestecați bine. Formați amestecul în chiftele cu diametrul de 1/2 inch și aruncați-le cu grijă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
SupăSupă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți bucăți de piept de pui în supă și reduceți focul la minim. Lăsați supa să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SupăSupă
5
Adăugați pastele cu 30 de minute înainte de servire și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista