Supa albă de iarnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 183 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de cimbru, ciuperci cu buton, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cosmopolitan Alb De Iarnă, Cizmar Alb De Iarnă, și Salată Albă De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mic. Se amestecă usturoiul, șalotele și ghimbirul și se gătește până se parfumează, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa verde, conopida, păstârnacul și ciupercile și se gătește și se amestecă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Biscuiți Din Grâu Integral
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
şalotă, Rasă Sau Tocată
Păstârnac
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați perele, fasolea, muștarul și mărarul și amestecați doar până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Mărar
4 Lingurite Nuci Tocate
3
Se amestecă vinul și cimbru, și rândul său, până la căldură mare. Se fierbe, amestecând constant, până când vinul este redus la jumătate și este siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă bulionul de pui. Întoarceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Lăsați supa să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Se amestecă smântâna și, dacă este necesar, se subțiază cu bulion suplimentar de pui; se servește fierbinte. Poate doriți să serviți această supă a doua zi. Se va îmbunătăți gustul cu timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate