Strawberry Cobbler II

Strawberry Cobbler II
Strawberry Cobbler II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, margarină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cizmar Cu Căpșuni, Cizmar Cu Căpșuni, și Cizmar Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C) Ungeți un vas de copt de 2 litri cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, combinați zahărul, amidonul de porumb, apa și căpșunile. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit. Dot cu 2 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron, combinați făina, 1/4 cană zahăr brun, praful de copt și sarea. Se amestecă în cele 3 linguri de unt. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Amestecul trebuie să fie moale. Când lingurați aluatul pe fructe de pădure, probabil că se va scufunda până la fund. Încearcă să te răspândești cât de bine poți. Nu-ți face griji, iese bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
6
Coaceți aproximativ 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit. Când cizmarul este aproape gata, amestecați 1/4 cană de margarină și 1/4 cană de zahăr brun și încălziți-le într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde (oricare dintre acestea vă este mai ușor). Când toppingul este încălzit, periați-l pe vârful cizmarului și coaceți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista