Salată De Somon Scandinav

Salată De Somon Scandinav
Salata de somon scandinav ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție conține 409 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână macaroane cu coajă, somon, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Serios Scandinav: Somon Afumat Cu Sunchoke Pat 4, Somon rar gătit în stil scandinav, cu fasole Fava și mazăre, și Salată De Cartofi Scandinavi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista