Salata de telina, ciuperci si parmezan
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia de rețete, Salata de țelină, ciuperci și parmezan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 321 de calorii . Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați țelină, ciuperci, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de ciuperci și țelină cu parmezan , Salată de țelină și grapefruit cu parmezan și Salată de țelină, nucă și parmezan .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați țelina, ciupercile și parmezanul până se combină bine.
Se toarnă sucul de lămâie și uleiul peste salată și se amestecă până se omogenizează bine. Asezonați cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură de fructe a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să evidențieze puterea podgoriilor din moșia lui Talbott. Nasul bogat, primitor, prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe gust, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditate răcoritoare. Un mijloc de gust generos duce la un final lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.