Rubarb Crunch
Rhubarb Crunch ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 488 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă servește 9. Vă este adusă de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână făină, unt, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rhubarb Crunch, Rhubarb Crunch și Rhubarb Strawberry Crunch.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combina zahărul brun, făina, ovăzul și scorțișoara; se amestecă cu untul. Apăsați jumătate din amestec într-un format de 8 inci. vas pătrat de copt. Deasupra cu rubarbă.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb. Amesteca treptat apa pana se omogenizeaza. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă vanilia.
Se presară cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți la 350° timp de 45-50 de minute sau până când se clocotește.
Se serveste cald cu inghetata daca se doreste.