Red Velvet Inima Torte
Red Velvet inima Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 14 porții cu 248 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți umplutură de plăcintă cu zmeură, iaurt de zmeură din carton, topping bătut din carton și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Inima lui Delight Torte, și Sacher Torte inima cu Top trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. tigăi de copt în formă de inimă.
Se coace la 350 de minute pentru 30-33 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, combinați iaurtul și zahărul cofetarilor; pliați în topping bătut.
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu un sfert din amestecul de iaurt. Repetați straturile de trei ori.
Întindeți umplutura de plăcintă deasupra până la 1 in. de margini. Acoperiți și refrigerați până la servire.