Quiche De Somon (Lactate)

Quiche De Somon (Lactate)
Quiche de somon (lactate) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 283 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de migdale, smântână fără grăsimi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Quiche fără lactate cu sparanghel și praz, și Cheful Joey ' s Herb and Mushroom Quiche (fără lactate) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista