Quesadillas Cărnoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas cărnoase. Această rețetă servește 4 și costă 3,14 USD pe porție. O porție conține 818 calorii, 55g de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, salsan și/sau smântână, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Manicotti Cu Miez, și Minestrone Cărnoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și pudra de chili și gătiți 1 până la 2 minute.
Adăugați carnea de vită, oregano, 1 linguriță de sare și piper după gust. Gatiti, rupand carnea cu o lingura, pana nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Adăugați scallions și gătiți încă 5 până la 6 minute.
Încălziți o grătar mare sau o tigaie la foc mediu.
Ungeți 1 parte a fiecărei tortilla cu ulei de măsline.
Așezați 2 tortilla pe grătar (sau 1 dacă folosiți o tigaie), cu ulei în jos și împrăștiați aproximativ un sfert din brânză pe fiecare. Gatiti pana cand fundul se rumeneste si branza se topeste. Puneți aproximativ un sfert din amestecul de carne de vită pe jumătate din fiecare tortilla și pliați într-o jumătate de lună. Continuați să gătiți până când quesadillas sunt crocante, întorcându-se o dată. Repetați pentru a face 4 quesadillas.
Tăiați în pene și acoperiți cu salsa și/sau smântână.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Louis Jadot Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.