Punch cu Zmeură Afine

Punch cu Zmeură Afine
Aveți nevoie de o băutură fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30? Cranberry Raspberry Punch ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 130 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați șerbet de portocale, concentrat de suc de merișoare, zmeură, concentrat de limonadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor din sud. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35%, ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Punch cu fructe fără alcool și zmeură, Punch cu zmeură și Punch cu șerbet cu zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați căpșunile, concentratul de limonadă și concentratul de zmeură de afine; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Căpșuni îndulcite Congelate FeliatePachete Fiecare) Căpșuni îndulcite Congelate Feliate
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron pentru punch. Se amestecă ușor ginger ale și club soda. Acoperiți cu linguri de șerbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Apă SpumantăApă Spumantă
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Sticla luminoasă Dom Perignon Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista