Pui cu unt de plante la grătar

Pui cu unt de plante la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, pui la grătar cu unt cu ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 de calorii, 24 g de proteine și 26 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 de minute. Un amestec de usturoi, pătrunjel, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Cozi de homar la grătar în unt de ierburi, pui la grătar cu lămâie și cod la grătar cu ierburi și usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la Broil/Grill și tapetați tava pentru grill cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez
2
Pune puiul pe tigaie. Într-un castron mic combinați untul, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul și cimbrul și amestecați împreună, apoi întindeți uniform câte o praf de amestec pe fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ
Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).
3
Se prăjesc în cuptorul preîncălzit, întorcându-le și acoperind frecvent cu amestecul rămas de ierburi/unt, timp de aproximativ 15 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Pui cu unt în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista