Pizza Tortilla Cu Tigaie
Reteta tigaie Tortilla Pizza se poate face în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 865 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1022 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână pui, pește și fructe de mare, carne de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Pizza Crocantă Cu Tortilla, Pizza crocantă cu Chorizo și Tortilla de cartofi, și Tigaie Cu Tortilla Mexicană.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o plită mare din fontă la foc mediu până la mare.
Așezați o tortilla de făină în centrul tigaiei.
Când tortilla începe să se umfle sau să formeze bule de aer, răsturnați-o și reduceți căldura la mediu scăzut. Pătrundeți bulele de aer cu un vârf de cuțit sau cu dinții unei furculițe pentru a le dezumfla puțin.
Presărați partea superioară a tortilla cu un strat subțire de brânză mozzarella rasă. Odată ce brânza este topită la jumătatea drumului, lingură pe un strat subțire de sos de roșii, folosind partea din spate a lingurii pentru a se întinde peste brânză.
Presărați blatul sosului de roșii cu puțin mai multă brânză.
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a topi brânza: odată ce marginile tortilei se rumenesc, indicând faptul că fundul tortilei devine frumos și se rumenesc, scoateți tigaia de pe foc.
Acoperiți partea superioară a tigaiei cu un capac timp de aproximativ un minut, astfel încât brânza de deasupra să se poată topi cu căldura reziduală din tigaie.
Se presară cu busuioc proaspăt tăiat.
Scoateți pe o farfurie și tăiați cu o roată de tăiat pizza sau un cuțit ascuțit.