Pizza Portobello La Grătar

Pizza Portobello La Grătar
Pizza Portobello la grătar este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, pansament, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pizza Portobello La Grătar, Pizza Portobello Cu Cârnați La Grătar, și Pizza Portobello Asortată La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente și 1/4 cană de busuioc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
2
Combinați capacele de ciuperci și pansamentul Italian într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent, întorcându-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Lăsați să stea 2 până la 3 minute.
4
Scoateți ciupercile din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
5
Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Așezați capacele de ciuperci, cu tulpina în sus, pe raft și grătar, acoperite cu capac pentru grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți capacele, tulpina în sus și amestecul de sos de lingură uniform în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Grătar, acoperit, încă 2 minute sau până se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se presară uniform cu brânză mărunțită și 1/4 cană rămasă busuioc tocat; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
BusuiocBusuioc
9
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sos de Paste Classico de roșii-busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
TomateTomate
BusuiocBusuioc
1
Serviți pizza Portobello la grătar pe chifle de hamburger calde, prăjite, cu toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista