Piept de rata cu glazura proaspata de prune-ghimbir si gust de tomate

Piept de rata cu glazura proaspata de prune-ghimbir si gust de tomate
Piept de rață cu glazură proaspătă de prune și ghimbir și gust de tomate necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 9,71 USD per porție, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2466 de calorii, 64 g de proteine și 202 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork necesită prune violete, coriandru, usturoi și anason stelat. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Somon la grătar cu glazură Hoisin și condiment cu prune și ghimbir, piept de rață la grătar cu sos de prune și cireșe și piept de rață marinat cu eșalon și condiment de sfeclă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și asezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dezosat Intreg Fiecare) Piept De Rata Moscova, Cu PieleDezosat Intreg Fiecare) Piept De Rata Moscova, Cu Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
2
Pentru sos: Preîncălziți grătarul sau arzătorul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, 1 Cana Rezervata (reteta De Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)
3
Încinge uleiul într-o cratiță mare nereactivă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Prune Mov, Fără Sâmburi și Tocate GrosierPrune Mov, Fără Sâmburi și Tocate Grosier
4
Adăugați șalota și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tomate Proaspete, Decorticate Si Spalate, Tocate Grosier8 Tomate Proaspete, Decorticate Si Spalate, Tocate Grosier
Tomatillos Proaspete, Decorticate și Spălate, Tocate GrosierTomatillos Proaspete, Decorticate și Spălate, Tocate Grosier
5
Adăugați ardei iute thailandez, ghimbir, pudră de curry și scorțișoară și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Thai ChiliThai Chili
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6
Adăugați ingredientele rămase și gătiți până când sosul devine gros, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
7
Se ia de pe foc si se lasa putin sa se raceasca.
8
Puneți amestecul de prune, în 2 sau 3 reprize, într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
9
Scoateți marinata într-un castron mare și lăsați-o să se răcească complet. Rezervă 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Ingrediente

3(iarnă)sifon crema dieteticasifon crema dietetica3(iarnă)sifon crema dieteticasifon crema dietetica3(iarnă)coriandru tocat grosiercoriandru tocat grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pulbere de curry de bună calitatepulbere de curry de bună calitate8tortilla de făinătortilla de făină3(iarnă)ghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin16green onions, cut into 3-inch pieces (white and some of green) and soakedgreen onions, cut into 3-inch pieces (white and some of green) and soaked1(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată856 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale616 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie3(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2kgboned whole each) Muscovy duck breasts, with skinboned whole each) Muscovy duck breasts, with skin2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)3(iarnă)1 ardei jalapeno mic rosu sau verde1 ardei jalapeno mic rosu sau verde165Nuci de orice fel (tocate)Plum glaze, reserved (recipe above)Plum glaze, reserved (recipe above)8purple plums, pitted and coarsely choppedpurple plums, pitted and coarsely chopped80Nuci de orice fel (tocate)ceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1ardei serrano, tocat măruntardei serrano, tocat mărunt3ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt1166 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat2Ardei iute Thailandezi, însămânțați și tocați măruntArdei iute Thailandezi, însămânțați și tocați mărunt8fresh tomatillos, husked and washed, coarsely choppedfresh tomatillos, husked and washed, coarsely chopped
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista