Mormon Champagne

Mormon Champagne
Șampania mormonă este o fără gluten, întreg 30 și vegan băutură. Această rețetă servește 16. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cartofi Funerari Mormoni Prăjiți, și Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie de căpșuni #sundaysupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sucul de grapefruit și sucul de struguri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți în pahare de șampanie sau pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
PunchPunch
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista