Punch cu șampanie

Punch cu șampanie
Punch cu șampanie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de băuturi. Această rețetă servește 6. O porție conține 330 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime. Pentru 4,27 USD per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ajunul Anului Nou. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână coniac, rom, suc de cireșe maraschino și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 29%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Punch cu șampanie, punch cu șampanie și punch cu șampanie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sau ulcior mare, amestecați ananasul, sucul de lămâie, sucul de cireșe, romul și coniacul pentru a se amesteca. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
PunchPunch
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați șampanie chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista