Fripturi de muschi de Revelion

Fripturi de muschi de Revelion
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă fripturile de muschi de Revelion. O porție conține 537 de calorii , 56 g de proteine și 27 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 8,62 USD per porție. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați eșalotă, fripturi de vită, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sparkler de Revelion , Cartofi de Revelion și Punch de Revelion .

Instrucțiuni

1
Se presară fripturile cu piper. Într-o tigaie mare, gătiți fripturile în ulei la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170° ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se scoate pe o tava de copt si se tine la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Reduceți căldura la minim; adăugați eșalota, coniac și boabele de piper, amestecând pentru a se slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă vinul și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți până când lichidul se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
ConiacConiac
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Top fripturi cu brânză. Se prăjește la 6 inchi de la foc timp de 2-3 minute sau până când brânza se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Serviți amestecul de sos cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Tenderloin Steak funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Summit-ul de tir cu arcul Arcus Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir
Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir
Acest Pinot Noir roșu aprins se mândrește cu arome profunde de petale de trandafir, garoafe, zmeură coaptă, condimente, minerale și stejar dulce. Aromele concentrate de fructe se integrează cu taninuri fine și acid echilibrat care duc la un mijloc de gust luxuriant, cu un final foarte lung și elegant. Profund, complex și subtil, Arcus va bea frumos și se va îmbunătăți în următorii zece ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista