Anghinare la gratar cu vinaigreta cremoasa de sampanie

Anghinare la gratar cu vinaigreta cremoasa de sampanie
Reteta Anghinare la gratar cu vinaigreta cremoasa de sampanie se poate face in aproximativ 44 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 294 de calorii, 3 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,56 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru 4 iulie. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, sare cușer și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: anghinare răcită cu vinaigretă de șampanie, salată de pui Fuji cu mere și vinaigretă cremoasă de șampanie și salată de piept de rață la grătar cu vinaigretă de șampanie și miere.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru anghinare: Într-o cratiță de 8 litri, aduceți 8 căni de apă la fiert la foc mediu-mare. Se toarnă lămâile în apă și se adaugă cojile de lămâie stoarse. Cu ajutorul foarfecelor de bucătărie, scoateți spinii de pe vârfurile frunzelor de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
Coji De PasteCoji De Paste
1/2 Cană De Kiwi Feliat1/2 Cană De Kiwi Feliat
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
3
Tăiați tulpinile de anghinare la 1/2 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Tăiați fiecare anghinare în 8 felii și, cu ajutorul unui cuțit de toaletă, îndepărtați sufocul fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Puneți anghinarea în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și gătiți la abur până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Cu ajutorul cleștilor, scoateți anghinarea și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
CleșteClește
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
6
Puneți o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
7
Stropiți ambele părți ale anghinarelor cu ulei de măsline și asezonați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
8
Se presară usturoiul tocat și rozmarinul. Prăjiți, cu partea tăiată în jos, până se carbonizează ușor, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Se lasa deoparte sa se raceasca putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
9
Pentru vinegretă: într-un castron mediu, amestecați crema dulce, uleiul de măsline, oțetul, mierea, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
VinetăVinetă
Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)Johnsonville® Mild Italian Cârnați (măcinați Sau Legături Cu Carcasa îndepărtată)
1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână1/4 Cană Ardei Roșu Iute Sau Prăjit Tocat Sau 1/2 Ardei Gras Proaspăt Mic, Oricare Ai La îndemână
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Mix De Condimente Pentru GrătarMix De Condimente Pentru Grătar
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
10
Aranjați anghinarea pe un platou și serviți vinegreta alături ca un sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
VinetăVinetă
AnghinareAnghinare
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista