Salată ușoară de șampanie

Salată ușoară de șampanie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, Salata ușoară de șampanie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 10. O porție conține 372 de calorii , 5 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ajunul Anului Nou . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Mergeți la magazin și cumpărați îndulcitor fără calorii splenda®, ananas, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare cu lingura de 31% . Rețete similare sunt Left Over Wine sau Champagne? Nici o problemă! Somn fript peste risotto cu șampanie cu sos de șampanie , cupcakes ușoare cu șampanie și cupcakes roz cu șampanie cu glazură de șampanie cu căpșuni .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă împreună crema de brânză și îndulcitorul granulat SPLENDA®. Se adauga ananasul, toppingul batut si capsunile si se amesteca bine. Se amestecă bananele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat3/4 Cană Concentrat De Limonada Parțial Dezghețat
Sos Dulce-acrișor, OpționalSos Dulce-acrișor, Opțional
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
îndulcitorîndulcitor
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
SplendaSplenda
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane De HalbaBorcane De Halba
2
Congelați timp de 4 până la 6 ore sau peste noapte.
3
Scoateți din congelator cu 1 până la 2 ore înainte de servire. Bucurați-vă!

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. HdV Hyde Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 72 de dolari pe sticlă.
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
Arome proaspete florale, citrice și piersici albe la nas se deschid într-un palat mătăsos oferind intens sâmbure strălucitor, pere și mineralitate. Prospețimea excepțională este echilibrată de o senzație bogată în gură și de profunzime minerală profundă. Cu frumusețe, clasă și concentrare, acest vin are un potențial excelent de învechire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista