Pui de Revelion
Puiul de Revelion ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 de calorii, 12 g de proteine și 19 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Revelionul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Dacă aveți sare și piper, dulceață de caise, sos pentru salată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Aripioare de pui Sriracha – Mâncarea perfectă de petrecere pentru Revelion sau orice Ajun, Punch de Revelion și Cartofii de Revelion sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Așezați aripioarele de pui într-un singur strat în vasul de copt pregătit. Asezonați cu sare și piper.
Într-un castron, amestecați sosul italian pentru salată, dulceața de caise, sucul de mere și amestecul de supă de ceapă uscată.
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Scoateți capacul în ultimele 20 de minute de gătit.