Cocktail de ghimbir cu șampanie
Reteta Champagne Ginger Cocktail se poate face in aproximativ 2 ore si 20 de minute. Această băutură are 162 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD per porție. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Această rețetă de la Foodnetwork necesită vodcă, ghimbir, lămâie și vin spumant. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap. Revelionul va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, care poate fi îmbunătățit. Cocktailul cu șampanie cu ghimbir, Cocktailul cu șampanie cu rodie și ghimbir și Cocktail-ul Bride of Frankenstein – Cocktailul cu șampanie cu vanilie și mure sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Fierbe apă, 1/2 cană de zahăr și ghimbir feliat într-o cratiță mică timp de 10 minute.
Scoateți cratita de pe foc și adăugați vodca. Răciți timp de 2 ore sau peste noapte. Când este gata de servire, strecurați pentru a îndepărta bucățile de ghimbir.
Întindeți zahărul într-un strat subțire pe o farfurie. Ungeti marginea paharului cu sucul din felia de lamaie si treceti imediat in farfuria cu zahar.
Adăugați câteva bucăți de ghimbir confiat în fiecare pahar.
Peste bucățile de ghimbir se toarnă 1 lingură de sirop simplu infuzat cu ghimbir și se adaugă vinul spumant până când paharul se umple la 2/3.