Șerbet de afine

Șerbet de afine
Șerbetul de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 180 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită merișoare, apă, zahăr și lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Șerbet de afine , Șerbet de afine și portocală și Șerbet de mango .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați merisoarele și apa. Gatiti la foc mediu pana cand fructele de padure apar, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat
2
Se ia de pe foc. Se amestecă zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajituri Roz Napolitane Cu ZaharPrajituri Roz Napolitane Cu Zahar
3
Transferați amestecul de afine într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați concentratul de limonadă, concentratul de suc de portocale, laptele, sucul de lămâie și sarea; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Condimente De Legume UscateCondimente De Legume Uscate
Cremă Frigorifică Amaretto NelactateCremă Frigorifică Amaretto Nelactate
2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe
5
Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Dați amestecul rămas la rece până când este gata de congelare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul De Gustare Al Pieței1 Cană De Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul De Gustare Al Pieței
6
Transferați într-un recipient de congelare; congelați timp de 4 ore sau până când se întărește.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Sherbet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista