Mapo Ficat
Ficatul Mapo este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de arahide, ulei de chili, fasole fermentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Vinete Mapo, și Mapo Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ficatul și tofu în cuburi de 1/2 inch. În bolul de amestecare, aruncați ficatul cu amidon de porumb până când este acoperit uniform.
Încălziți wok-ul la mare, adăugați ulei și adăugați ficat cubat. Nu deranjați timp de 20 de secunde, permițând ficatului să se rumenească. Gatiti doar pana cand ficatul este usor rumenit in exterior si inca rar in interior, cu aproximativ 10 secunde mai mult.
Scoateți ficatul din ulei și lăsați-l deoparte.
Reduceți focul la minim, adăugați ceapa verde și pasta de fasole chili și amestecați prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați fasole neagră și ardei iute și amestecați timp de 10 secunde mai mult.
Adăugați un vârf de boabe de piper Sichuan prăjite și măcinate și amestecați pentru a amesteca.
Se toarnă în stoc și se adaugă tofu. Se amestecă ușor pentru a nu rupe tofu.
Adăugați zahăr, sos de soia și sare. Fierbeți până când cașul de fasole a absorbit aroma, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați ficatul rezervat înapoi la wok și fierbeți timp de 30 de secunde mai mult, amestecând ușor.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și amestecați ușor până când sosul tocmai s-a îngroșat, aproximativ 20 de secunde.
Garnisiți cu mai multă ceapă verde, ulei de chili și boabe de piper Sichuan prăjite și măcinate.