Mango Mojito

Mango Mojito
Mango Mojito este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Această rețetă servește 1. O porție conține 263 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sifon club, pene de tei, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pufuri de cremă umplute cu Mango cu sos condimentat de Mango-Mojito, Mango Mojito, și Mango Mojito.

Instrucțiuni

1
Strângeți pene de var într-un pahar mic; adăugați pene și mentă în sticlă. Zdrobiți cu spatele unei linguri timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
MentăMentă
2
Adăugați sifon, ROM, Sirop Simplu și nectar; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
ROMROM
3
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista