Kalbi (Coreeană Barbequed Carne De Vită Coaste Scurte)

Kalbi (Coreeană Barbequed Carne De Vită Coaste Scurte)
Reteta Kalbi (coreeană Barbequed carne de vită coaste scurte) ar putea satisface pofta coreeană în jurul 4 ore și 28 de minute. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1323 calorii, 45g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mirin, sos de soia, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), Kalbi (coreeană BBQ coaste scurte), și Coreeană Kalbi Coaste De Vită.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați zahăr brun peste carnea de vită și amestecați bine pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute în timp ce pregătiți marinada. Într-un castron, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Transferați carnea de vită într-o pungă mare de congelator sigilabilă (este posibil să aveți nevoie de 2).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
5
Adăugați marinada, apăsați excesul de aer din pungi și sigilați. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a vă asigura că carnea de vită este acoperită uniform. La frigider cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scurgeți excesul de marinadă de pe carnea de vită. Grătați coaste scurte, întorcându-vă o dată, la coacerea dorită, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Garnisiți cu ceapă verde tăiată subțire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Serviți bucăți întregi ca fel principal sau tăiați în bucăți mai mici, folosind foarfece de bucătărie, pentru un început sau o petrecere.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 28 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista