Găini de vânat Cornish umplute cu Pate de ficat de pui

Găini de vânat Cornish umplute cu Pate de ficat de pui
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Găinile de vânat din Cornish umplute cu Pate de ficat de pui ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 1003 calorii, 61G de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, capere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găini De Vânat Cornish Umplute, Găini De Vânat Cornish Umplute, și Găini De Vânat Cornish Umplute Cu Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pateu: înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați caperele, hamsiile și usturoiul. Se aduce la foc mediu și se gătește, amestecând ocazional, până când hamsiile se dizolvă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
PatePate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ficatul de pui, dați focul la mare și gătiți timp de 5 până la 6 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
3
Adăugați vinul și gătiți până când vinul s-a redus la jumătate, încă 4 până la 5 minute; amestecul va fi în continuare destul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Condimentați cu puțină sare și slăbiți cu puțin ulei de măsline, dacă este necesar. Se lasă deoparte să se răcească complet. Puneți într-o pungă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Așezați găinile de vânat pe o suprafață de lucru curată. Slăbiți pielea de sub piept, picioare și coapse și, folosind punga de patiserie, umpleți pateul de ficat de pui sub piele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Carne De VânatCarne De Vânat
PatePate
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Stropiți găinile de vânat cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Carne De VânatCarne De Vânat
4
Adăugați polenul de fenicul, fulgii de ardei roșu zdrobiți și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
5
Puneți întregul chibrit în cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Scoateți din cuptor, porniți broilerul și puneți-l sub broiler. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Scoateți tigăile din cuptor. Verificați găinile de vânat pentru coacere; ar trebui să fie gătite, dar totuși suculente și suculente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute.
9
Scoateți găinile de vânat din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Tăiați găinile de vânat în jumătate și separați sânii de carnea întunecată. Fiecare placă primește o jumătate de găină de joc. Rezervați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Scoateți excesul de grăsime din tigaia sote și adăugați bulionul de pui, vinul alb și rozmarinul. Gatiti la foc mare pana cand lichidul s-a redus cu mai mult de jumatate. Gustați și condimentați cu sare. Terminați sosul cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Gât De PuiGât De Pui
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Puneți sucurile peste găinile de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
13
Se ornează cu arpagic. Are gust de pui!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista