Golden Lemon-pui de măsline cu cuscus de nuci de pin
Golden Lemon-pui de măsline cu cuscus de nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1058 calorii, 50g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, făină, pui fiert și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Cuscus Herbed cu stafide aurii și nuci de pin, Pui de lămâie cu cuscus de măsline Fructat, și Pui prăjit cu lămâie cu cuscus de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Se adaugă ceapa, frunzele de dafin și usturoiul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă timp de 3 până la 4 minute, apoi se acoperă tigaia și se transpiră ceapa3 până la 4 minute mai mult. Descoperiți oala și amestecați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Portocala, Coaja
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Între timp, încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fețe medii-înalte la foc mediu-mediu-mare. Feliați 2 lămâi și rumeniți ușor feliile, în 2 loturi. Pe măsură ce se rumenesc, adăugați-le în tigaie cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați încă 3 linguri de unt în tigaie și lăsați-l să se topească, apoi adăugați fire de șofran și coaja de l lămâie în untul topit și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Bateți făina, gătiți încă un minut, apoi bateți în 2 1/2 căni din bulionul de pui. Condimentează sosul cu turmeric, chimen și scorțișoară și lasă să se îngroașe câteva minute. Se amestecă sucul celor 2 lămâi rămase și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
Precum Fisticul Sau Nuca
Turmeric
Coji De La Lamaie
¼ Lingurita Oregano
Lorann Bucătărie Profesională®
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați puiul și sosul în ceapă și amestecați ușor pentru a combina. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau, acoperiți tigaia pentru a încălzi puiul și a combina aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Când sunteți gata de servit, pregătiți cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
9
Puneți restul de 1 lingură de unt într-o oală medie sau tigaie cu capac bine fixat și lăsați-l să se topească la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Adăugați nucile de pin și prăjiți-le ușor până se rumenesc ușor. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion de pui și se aduce la fierbere. Amestecați cuscusul, opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și adăugați menta și pătrunjelul. Puneți cuscusul într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Transferați amestecul de pui într-un bol sau platou de servire și serviți cu cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)