Gogoși umplute cu gem
Gogoși umplute cu gem este un mic dejun care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 715 calorii. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, zahăr de cofetar, grăsime și drojdie cu creștere rapidă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 16 minute. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: gogoși umplute cu gem sau Nutella, gogoși cu ciocolată umplute cu cremă și gogoși umplute cu plăcintă cu mere.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o cratiță mică, opărește laptele încălzind doar până când se formează bule pe marginea oalei; laptele nu trebuie să fiarbă de fapt.
Se ia de pe foc si se amesteca untul pentru a se topi, se lasa sa se raceasca 10 minute.
Transferați amestecul în bolul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat. Înflorește drojdia stropind-o peste laptele cald și untul.
Adăugați zahărul și amestecați ușor pentru a se dizolva.
Lăsați să stea 10 minute până când apare spumă, aceasta indică faptul că drojdia este activă. Dați mixerul la foc mic și adăugați gălbenușurile, apoi adăugați treptat făina. Când aluatul începe să se îmbine, măriți viteza la medie și adăugați sarea. Opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig.
Se amestecă doar până când aluatul este suplu și elastic, aproximativ 5 minute. Odată ce este omogen, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată și frământați ușor timp de 2 minute.
Puneți aluatul într-un bol uns cu unt, întorcându-l pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Daca aveti timp, lasati la frigider cateva ore pentru ca racirea va face aluatul mai usor de intins.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată la aproximativ 1/2 inch grosime și tăiați cu un tăietor de biscuiți sau un pahar cu apă, de aproximativ 3 inci în diametru.
Transferați pe o tavă de copt unsă și lăsați din nou să crească timp de 30 de minute.
Încălziți 3 inchi de ulei vegetal sau scurtarea la 375 de grade F într-o friteuză electrică sau o cratiță adâncă. Introduceți gogoșile în uleiul fierbinte, cu partea de sus în jos, și prăjiți gogoșile până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Pentru a menține temperatura uleiului constantă, prăjiți câte 3.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți o pungă de patiserie cu vârf mic și umpleți cu dulceață. Faceți o gaură mică în lateralul gogoșii și introduceți dulceața înăuntru. Pudrați mult cu zahăr de cofetarie cât este încă puțin cald.