Sparanghel Murat

Sparanghel Murat
Sparanghelul murat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 250 de porții. O porție conține 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți la îndemână sparanghel, oțet, sare de conservare și decapare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Murat, Sparanghel Murat, și Sparanghel Murat.

Instrucțiuni

1
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
2
În timp ce borcanele fierb, aduceți 2 căni de apă, oțet și următoarele 4 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Clătiți sparanghelul; desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Tăiați sulițele la lungimi de 4 inci (pentru a se potrivi borcanelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
4
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan fierbinte. Împachetați bine sparanghelul, tăiați capetele în jos, în borcane, lăsând spațiul capului de 1/2 inch. Acoperiți cu lichid fierbinte de decapare, lăsând spațiul de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
MărarMărar
5
Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
6
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Depozitați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În42 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista