Empanade de legume și pui

Empanade de legume și pui
Empanadele de legume și pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 886 calorii, 65g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fasole neagră, ulei vegetal, orez și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Empanadas de Pollo (Empanadas de pui Bolivian prăjit), Empanadas de Pollo (Empanadas de pui Bolivian prăjit), și Empanadas de pipi Electronn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi).

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegeri excelente pentru Empanada. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista