Churros cu ciocolată
Churros cu ciocolată ar putea fi doar rețeta europeană pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați făină auto-crescătoare, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert ieftin. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Churros de Queso (Cheese Churros), Churros con Chocolate și Churros con Chocolate.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: sac de pastecă prevăzut cu un vârf mare de decorare cu stea
Se face aluatul incalzind apa, zaharul si sarea intr-o cratita la foc mediu pana se incinge.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic timp de 1 minut la foc pentru a usca amestecul.
Se ia de pe foc si se transfera aluatul intr-un bol cu mixer; amestecati la viteza mica pana nu mai iese abur din aluat. Cu mixerul în funcțiune medie, adăugați ouăle, câte unul, încorporând complet până se formează o textură strălucitoare, netedă, înainte de a adăuga următorul ou și apoi gălbenușul de ou. Răzuiți vasul mixerului cu o spatulă de cauciuc între fiecare adăugare.
Transferați aluatul în pungă.
Turnați ulei într-o oală mare cu fund greu la o adâncime de 4 inci; încălziți la foc mediu-mare la 375 de grade F.
Pentru a prăji churros, stoarceți cu grijă aluatul din punga direct peste ulei în lungimi de 3 până la 4 inci, tăind aluatul la vârf cu un cuțit de unt și picurându-l ușor în ulei. Întoarceți frecvent cu o strecurătoare sau clești chinezești până devin maro auriu, aproximativ 3 minute. Lucrați în loturi pentru a preveni supraaglomerarea tigaii și a permite uleiului să se reîncălzi la 375 de grade F între fiecare lot.
Scurgeți churros pe prosoape de hârtie și apoi puneți zahăr pentru a se acoperi cât sunt încă cald.
Topiți ciocolata într-un bol de sticlă pus peste o tigaie cu apă abia fiartă. Aranjați currosul pe un platou de servire și serviți sosul de ciocolată alături. Bucurați-vă!
Nota bucătarului: făina auto-crescătoare face churros un pic mai ușor și mai pufos, dar făina universală funcționează bine. Alege-ți ciocolata preferată cu aromă; Îmi place aroma de portocale și ciocolată sau chiar ciocolată bacon cu aceste churros!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino
Churros în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Tempranillo. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "