Paella de duminică

Paella de duminică
Paella de duminică ar putea fi doar rețeta europeană pe care o căutați. Acest fel principal are 568 de calorii, 47 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD per porție. Mergeți la magazin și luați ceapă, mazăre, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) și Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți și amestecați puiul în ulei la foc mediu până când nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Jaret De șuncă Afumată (aproximativ 1-1/2 Kilograme)1 Jaret De șuncă Afumată (aproximativ 1-1/2 Kilograme)
2
Se adauga carnati si ceapa; gătiți încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Italiană (1-1/2 Inci Grosime)Pâine Italiană (1-1/2 Inci Grosime)
Putina Lingura De SarePutina Lingura De Sare
3
Adăugați orezul, condimentele italiene, turmericul și piperul; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când orezul se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
TurmericTurmeric
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței
4
Adăugați bulion. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 14-18 minute sau până când orezul este aproape fraged. Se amestecă creveții, roșiile, mazărea și zahărul; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când creveții devin roz, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
CrevețiCreveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
MazăreMazăre
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegeri excelente pentru Paella. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista