Tortilă spaniolă autentică de cartofi

Tortilă spaniolă autentică de cartofi
Tortilla spaniolă autentică cu cartofi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și rețeta de 30 de ani pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Daca ai sare si piper, pana la 4 cartofi - 1cm, ceapa, si alte cateva ingrediente la indemana, il poti face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 50% . Rețete similare sunt tortilla spaniolă (omletă spaniolă de cartofi) , tortilla spaniolă (omletă spaniolă cu cartofi) și tortilla spaniolă cu cartofi .

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. Torres Sangre de Toro Tempranillo cu un rating de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar si trufe. Taninurile săi au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul învechirii. Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista