Coacerea cu migdale și țelină necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 115 calorii , 4 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 54 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 12. Dacă ai la îndemână brânză cheddar, migdale tăiate, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o poți face. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este solid. Supa de țelină, leuștean și migdale , salata de coriandru, țelină și migdale și cotletele de porc cu salată de țelină și migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți țelina într-un recipient de 2 litri uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se presară cu brânză, boia de ardei și piper. Top cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping