Dacă aveți aproximativ 2 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, Paellan on the Grill ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 845 de calorii, 53 g de proteine și 31 g de grăsimi fiecare. Pentru 4,84 USD per porție, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de șofran, pui, supă de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat european. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paellan la grătar, Paellan la grătar și Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aprindeți mai multe coșuri de pornire umplute cu cărbune și lăsați să ardă până când brichetele sunt acoperite cu cenușă gri.
3
Pune cărbunele în centrul fundului unui grătar mare, așezați grătarul și acoperiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
15 Scoici De Mare, Uscate
4
Lăsați să se încălzească cel puțin 30 de minute înainte de a găti.
5
Ungeți puiul cu puțin ulei de canola și stropiți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Paella Cu Bob Scurt
4 Căni De Orez Paella Cu Bob Scurt
Orez Paella Cu Bob Scurt
6
Puneți puiul cu pielea în jos pe partea mai rece a grătarului (marginea exterioară), pentru a găti indirect și încet și puneți capacul. Gătiți puiul până când se rumenește pe ambele părți și este aproape complet gătit, aproximativ 12 minute pentru piept și 15 minute pentru coapse și aripioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
7
Scoateți într-o tavă de foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
8
Tăiați sânii în 3 sau 4 bucăți.
9
Combinați supa de pui și șofranul într-o cratiță medie și aduceți la fiert, fie pe partea fierbinte a grătarului, fie pe un arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(o încrucișare între și )
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Adăugați scoici, acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Scoateți scoicile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Adăugați midiile în bulion, acoperiți și gătiți până se deschid midiile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
13
Transferați într-un castron. Aruncați orice crustacee care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Ungeți creveții, părțile tăiate ale homarilor, scoici și părțile tăiate ale lămâilor cu puțin ulei și stropiți cu sare și piper pe toate părțile. Creveții la grătar aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Prăjiți homarul cu partea tăiată în jos până când este carbonizat și tocmai fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Coji De La Lamaie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Scoateți ghearele și cozile, dar lăsați cojile pe; aruncați cadavrele. Scoicile la grătar până când sunt ușor carbonizate și aproape fierte, aproximativ 1 minut pe parte. Prăjiți lămâia cu partea tăiată în jos până se carbonizează, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lingura Marsala Uscata
Coji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Scoateți toate ingredientele în tavă.
17
Încinge 3 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare pentru paella la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
18
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
19
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
20
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până când se rumenește și devine crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
21
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de câteva minute. Începeți să adăugați bulionul câte 1 cană și gătiți, amestecând constant, până când orezul este al dente, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
22
Aranjați puiul, scoici, scoici, creveți, scoici, mazăre, homar și ardei piquillo în orez. Stoarceți sucul din 4 dintre jumătățile de lămâie deasupra și cuibărați celelalte 4 jumătăți în orez. Pătrunjelul se împrăștie deasupra. Amestecați ușor pentru a aduce o parte din orez de jos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
Mazăre De Zăpadă, Dezghețată
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete Uscate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Paellan în meniu? Încercați să combinați cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. The Steppe Cellars Tempranillo - Grenache - Mourvedre cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Beciuri de stepă Tempranillo - Grenache - Mourvedre
Arome de cassis, cuișoare și piper negru lemn dulce și pâine prăjită. Cu corp mediu, cu o intensitate minunată de fructe de mărăcini și arome de cireșe negre. Final lung cu arome de ciocolată și boabe de cafea proaspete.