Dungi Pesto Dip

Dungi Pesto Dip
Dungi Pesto Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, nuci, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Pesto-bas cu dungi marinate cu roșii calde, Bas cu dungi întregi prăjite cu fum și Pesto rachetă, și Bas cu dungi sotate cu Pesto de mentă și morcovi condimentați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, smântână și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un vas mic de servire din sticlă transparentă, întindeți 1/3 amestecul de brânză cremă. Se acoperă cu 2 linguri pesto. Repetați stratificarea, terminând cu un topping de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se presară cu nuci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista