Crostini cu roșii uscate la soare și fasole albă

Crostini cu roșii uscate la soare și fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini cu roșii uscate la soare și fasole albă. O porție conține 292 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.2 Pe portie. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fasole cannellini, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Încercați Crostini cu fasole albă pur și simplu, spanac și roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați felii de baghetă pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se coace la 350 timp de 8 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
În timp ce feliile de baghetă se prăjesc, așezați fasolea și următoarele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întindeți 2 linguri de amestec de fasole pe fiecare felie de baghetă; presărați fiecare cu 1/2 lingură de roșii tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista