Crochete De Vită Japoneze Yummylicious

Crochete De Vită Japoneze Yummylicious
Reteta yummylicious Crochete de carne de vită japoneză ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 10 porții cu 227 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesmet panko, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Korokke (crochete japoneze de carne și cartofi), Korroke cu sos Tonkatsu (crochete japoneze de cartofi cu Eas, și Oală fierbinte japoneză de vită și legume.

Instrucțiuni

1
Adăugați cartofii într-o oală mare cu apă sărată și aduceți la fierbere; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți, turnați cartofii într-un castron mare. Se amestecă untul și se pasează cu o furculiță sau un tocător de cartofi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie. Se amestecă sosul de vită și soia. Gatiti, amestecand continuu, pana cand carnea de vita se rumeneste si tot lichidul se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați carnea de vită și ceapa cu cartofii și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
5
Încălziți 1/2 cană de ulei într-o tigaie adâncă sau wok la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Formați amestecul de cartofi și carne de vită în 10 bile de dimensiuni similare și aplatizați-le în chiftele. Pateuri de dragare în făină. Apoi se înmoaie în ou și se acoperă cu pesmet panko. Așezați cu grijă chiftelele în ulei și prăjiți până se rumenesc pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista