Yakitori de vită

Yakitori de vită
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 30 de minute de petrecut în bucătărie, Yakitori de vită ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și fără lactate de încercat. Acest fel principal are 369 de calorii, 27 g de proteine și 25 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD per porție. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Aceasta reteta este tipica bucatariei japoneze. Dacă aveți la îndemână sos de soia, friptură de mușchiu, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Yakitori de vită, Yakitori de mușchi de vită și Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, Ahi cu 5 condimente și susan.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de sticlă sau de plastic, amestecați sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie, semințele de susan, zahărul, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Salata Romana Tocata, De La 1 Salata VerdeSalata Romana Tocata, De La 1 Salata Verde
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Sos De SoiaSos De Soia
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
1/4 Cană Plus 1 Lingură înlocuitor De Ou, împărțit1/4 Cană Plus 1 Lingură înlocuitor De Ou, împărțit
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
Echipamente pe care le vei folosi
(120 Napolitane)(120 Napolitane)
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Așezați carnea pe frigărui. (Dacă folosiți frigărui de lemn, înmuiați-le mai întâi 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Puneți frigăruile într-un recipient de plastic sau de sticlă suficient de mare pentru a le ține și turnați marinada peste carne, întorcându-se pentru a se acoperi bine. Acoperiți și lăsați la rece pentru cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare și poziționați grătarul la 5 inci de cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
5
Ungeți grătarul cu ulei și puneți frigăruile pe grătar. Grătiți la grătar timp de 10 până la 15 minute, întorcând din când în când broșele pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)Ulei De Sâmburi De Struguri (1 Lingură Pentru A Prăji Ardeiul Gras și 2 Linguri Pentru A Căli Legumele)
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Yakitori în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Saké este o alegere evidentă când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, ați putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Ai putea încerca Cliff Lede Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Cliff Lede Sauvignon Blanc
Cliff Lede Sauvignon Blanc
Simfonia soiurilor albe a excelat în armoniosul an 2014, iar această îmbuteliere este poate cea mai onctuoasă și mai opulentă Cliff Lede a produs vreodată. Cu culoarea diamantelor galbene, această bijuterie de vin strălucește strălucitor în pahar și tentează cu arome atrăgătoare de mandarine, verbenă cu lămâie, curmal de toamnă și piersică albă cu miere. Notele florale superbe de floare de portocal, caprifoi și iasomie înflorită de noapte se împletesc cu notele de vârf ale buchetului efuziv. Battonage-ul blând din timpul fermentației a scos în evidență o textură seducătoare care acoperă palatul cu straturi de lemon curd, pastă de gutui și crème brulee. O coloană vibrantă de mineralitate susține textura minunat de bogată și, pe măsură ce finalul lung se desfășoară, aromele minunate de kumquat, marțipan și marmeladă de citrice umplu simțurile olfactive. Amestec: 85% Sauvignon Blanc, 12% Semillon, 3% Sauvignon Vert.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista