Sos Teriyaki

Sos Teriyaki
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, sosul Teriyaki ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 95 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca sos japonez. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos de soia, suc de portocale, semințe de susan și miere. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Aripioarele de pui Teriyaki cu sos Teriyaki proaspăt, Aripioarele de pui Teriyaki cu sos Teriyaki proaspăt și creveții Teriyaki și cum să vă faceți propriul sos teriyaki sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Dați la frigider timp de 1 oră. Poate fi folosit și ca o mare marinadă pentru pui, creveți sau carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista