Pui la grătar cu miere-Teriyaki

Pui la grătar cu miere-Teriyaki
Puiul Teriyaki la grătar este un fel principal japonez. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,53 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 889 de calorii. Vă este adus de Foodnetwork. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați miere, apă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ pui la grătar cu miere și Teriyaki, burgeri Portobello Teriyaki la grătar cu miere Wasabi Mayo și somon Teriyaki la grătar cu miere și salsa de mango.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Începeți prin a face saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Combinați apa, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, sarea și cimbru într-o pungă mare resigibilă și agitați pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Bio întreg, Tăiat în 10 BucățiPui Bio întreg, Tăiat în 10 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați bucățile de pui și lăsați la saramură timp de 1 până la 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Preîncălziți grătarul la foc mic-mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Faceți glazură teriyaki: într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați sosul teriyaki, mierea, ghimbirul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de susan și fierbeți până când sunt bogate și ușor reduse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Scoateți puiul din saramură și uscați. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Adăugați puiul într-un castron mare, stropiți cu 1/4 cană de ulei de susan prăjit și asezonați cu piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă pentru a se acoperi și se gătește pe un grătar mediu-scăzut timp de 17 până la 20 de minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Ungeți cu glazură teriyaki pentru ultimele 5 până la 7 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Serviți garnitura cu fire de ceață (cepți tăiați mărunt tăiați pe bias înmuiați în apă rece ca gheață) și semințe de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista