Cotlete de porc umplute cu pâine de porumb și slănină

Cotlete de porc umplute cu pâine de porumb și slănină
Pâinea de porumb și Cotletele de porc umplute cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $7.82 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1078 calorii, 54g de proteine, și 90g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză cheddar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea de porumb, puteți urma acest fel principal cu Skillet Cornbread Apple Cobbler ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Umplute Cu Porumb, Cotlet de porc cu Slaw de porumb-Bacon, și Cotlet De Porc Umplut Cu Măr-Slănină.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.faceți un buzunar în fiecare cotlet de porc tăind în partea de cotlet spre os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă. Se amestecă ceapa și ardeiul gras. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante-fragede; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgere. Se amestecă firimiturile de umplutură și apa până se amestecă bine. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
ApăApă
4
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare condimentată, maghiran și piper. Umpleți buzunarele cu aproximativ 1/3 cană de umplutură. În aceeași tigaie, gătiți carnea de porc la foc mediu, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MaghiranMaghiran
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați Cotletele de porc în tigaie de 13x9 inci. Acoperiți bine; coaceți 45 de minute. Descoperi; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când carnea de porc este ușor roz când este tăiată lângă os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâinea de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista