Piept de vită lent la cuptor cu sos

Piept de vită lent la cuptor cu sos
Nevoie de un fel principal fără lactate? Pieptul de vită la cuptor lent cu sos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 336 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 2.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Un amestec de sare de usturoi, sos de vită, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de vită Slow Cooker cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten, Piept de vită în sos, și Piept gătit lent în sos de ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 275 grade F (135 grade C). Condimentați pieptul de vită cu sare de usturoi și fragezitor de carne și puneți-l într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă sosul de vită, sosul de salată italiană, ciupercile și supa de ceapă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De VităSos De Vită
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă amestecul peste pieptul de vită. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged, 4 până la 5 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM are un aspect purpuriu profund și afișează arome intense de fructe de pădure cu un condiment fumuriu profund. Stejarul sărat este, de asemenea, evident, care stă la baza caracterelor primare ale fructelor. Pe gust, vinul prezintă o adâncime fină de aromă profundă, picantă de fructe, bogată în caractere de scorțișoară și lemn dulce, cu un fundal de taninuri coapte prăfuite și moi. Există un miez bogat de fructe întunecate și un finisaj lung care indică un vin de înaltă calitate, cu capacitatea de a îmbătrâni până la încă zece ani. Vinul cuprinde 50% Grenache, 40% Syrah și 10% Mourvedre.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista